Kinderen die moeiteloos meewerken ZONDER straffen, dreigen of time outs

Word samen met je partner een top team 💪

Je houdt zielsveel van je kind(eren), maar bewust ouderschap kan behoorlijk uitdagend zijn.

Je kind wil niet luisteren, alsof je tegen een deur praat. Out of control driftbuien en drama om “niks”. Super frustrerend.

Hoe reageer je hierop op een manier die bij jou past?

Klinkt dit herkenbaar?

Je weet best wel wat je je kind wilt meegeven en wat je belangrijk vindt in de opvoeding. Maar als je ’s ochtends op het punt staat naar je werk te gaan en je kind wil zijn schoenen niet aan en zet het op een brullen, tsja… 

Of dat na een lange dag, alles moeilijk gaat en alles wat jij doet of zegt het alleen maar erger lijkt te maken, pfff….

Op zo’n moment kan je kind je flink uitdagen. Ook al wil je liefdevol en geduldig reageren, soms is je geduld gewoon op en verval je in dreigen en schreeuwen of laat je alles maar gewoon gebeuren en geef je het op. 

Later heb je hier spijt van, want je weet ook dat je reactie niet de beste en meest effectieve manier is. Maar anders reageren lukt op dat moment gewoon niet. 

Soms verlang je stiekem terug naar je vrijheid. Het gevoel wat je had voordat je kinderen kreeg. 

Hoe doen andere ouders dit dan? Je voelt je machteloos en moedeloos. 

Je wordt er niet leuker op. Niet voor je kind. Ook niet voor je partner en jezelf. 

Je wilt nu echt dat het anders gaat. Je bent klaar met aanmodderen.

Je hebt van alles uitgeprobeerd en je suf gegoogeld.

De tips werken niet, informatie spreekt elkaar tegen ofde aanpak voelt niet goed.
Wat is nu de beste manier voor jou, je partner en je kind?

Je probeert met je partner oplossingen te vinden. Dat gaat alleen niet altijd even soepel. Vóór de kinderen hadden jullie dit soort meningsverschillen niet. Maar nu kan het een heet hangijzer worden. Zat je maar vaker op één lijn.

Je wil het goed doen voor je kind. Voorkomen dat jouw gedrag een negatief effect heeft op de ontwikkeling van je kind. Het welzijn van je kleintje is je alles waard …

je bent niet de enige

Ouder zijn is gewoon niet altijd eenvoudig ...

Je voelt je soms zo alleen staan in het ouderschap.
Alsof je de enige bent die zo worstelt en wel hulp kan gebruiken.
En dat is niet waar. Je bent niet alleen.

Wij waren vanaf de zwangerschap bewust bezig met het ouderschap. We wisten hoe we het ouderschap wilden vormgeven. Wat we onze kinderen wilden meegeven.

We hebben gezonde kinderen zonder ‘grote’ problemen.
Toch waren er soms momenten van onwetendheid en frustratie. Hoe gaan we om met out of control driftbuien? Een kleine die ‘s avond niet in slaap was te krijgen en ‘s nachts vaak wakker werd. Moeite met afscheid bij de opvang. En dan heb ik nog niet over tijd en ruimte vinden voor onszelf.

Het bracht ons verder op reis. Een reis in onze persoonlijke ontwikkeling waar we altijd al mee bezig waren. We doken helemaal in het ouderschap.
Annalies startte de opleiding Aware Parenting. Samen volgden we verschillende top cursussen uit het buitenland, lazen tientallen boeken en voerden vele gesprekken over de uitdagingen en onze persoonlijke ontwikkeling hierin.

We integreerden deze tools en kennis in het ouderschap. Op een gegeven moment was daar die klik.

Nog steeds maken we vanalles mee. Worden we getriggerd. Er is wel een heel groot verschil.

Nu ervaren we geen stress meer.
Raken we niet meer zo gefrustreerd.

Want nu weten we hoe we eruit moeten komen.
Wat wij en onze kinderen nodig hebben.
Hoe we elkaar kunnen steunen.

En dat zorgt ervoor dat we dagelijks van het ouderschap kunnen genieten.

stel dat het makkelijker kan

Wat als ik je zou vertellen dat ook jij kan handelen vanuit vertrouwen & intuïtie én op één lijn zitten met je partner?

Stel je voor dat je een vrije dag hebt met je kind. Je voelt je energiek en ontspannen. Er is rust en ontspanning in huis. Je rust kan je vasthouden als je kind ineens heel boos wordt en het op jou gemunt lijkt te hebben.

Je weet hoe je moet reageren, kan de emoties er laten zijn en merkt dat je kind zich daarna opgeruimd en ontspannen voelt. Jullie genieten vervolgens van het spelen en samen zijn.

Gisteren had je een fijn gesprek met je partner. En juist doordat jullie niet altijd op één lijn zitten, hebben jullie waardevolle gesprekken over de opvoeding. Jullie vinden hetzelfde belangrijk en kunnen daardoor dezelfde koers houden.

Je bent blij en trots op jullie gezin!

Je leven voor de cursus:

Je leven na de curus:

ontdek de online cursus

✨magisch Ouderschap✨

Samen (op)groeien vanuit liefde, verbinding en spel

de online cursus

Dit ga je leren

In deze cursus leer je alles over lastige momenten met je jonge kinderen: heftige emoties zoals huil- en driftbuien, niet willen meewerken of niet luisteren, machtsstrijd en eindeloos getreuzel. Je leert waarom kinderen dit gedrag vertonen, wat het gedrag je wil vertellen én hoe je hier effectief en liefdevol mee omgaat. Zo creëer je een liefdevolle basis en sterke relatie met je kind, nu en in de toekomst. Door deze cursus samen met je partner te doen, leer je meer over elkaars opvoeding en welke impact deze heeft op hoe jullie omgaan met je kind én bepalen jullie direct samen de koers en aanpak in de opvoeding van jullie kind.

Module 1

Het gedrag van je kind begrijpen

In deze eerste module gaan we direct de diepte in. Leer wat je kind wil zeggen als het driftig is, slaat, schopt, bijt of niet meewerkt. Want zijn gedrag is zijn communicatie.

Module 2

Rust en ontspanning in huis

Deze module brengt je naar een diep vertrouwen in wat je doet als ouder en levert jezelf én je kind rust, ontspanning en plezier op.

Module 3

Een sterke relatie met je kind

Je wil dat je kind zichzelf kan zijn bij jou, dat hij laat weten wat hij nodig heeft, niet alleen nu maar ook als hij ouder wordt en puber is. De basis voor deze relatie leg je nu!

Module 4

Samen één team

Jouw relatie met je partner kan enorm veranderen door de komst van jullie kind. In deze module leer je hoe je elkaars kwaliteiten kan inzetten en elkaar kan benutten.

Module 5

Liefdevolle en ontspannen ouder zijn

Weet na deze module hoe je dagelijks de ouder kan zijn, die je wilt zijn. Niet alleen door goed voor jezelf te zorgen, maar ook te weten wat jij nodig hebt in lastige momenten met je kind.

Bonussen (waarde €85)

start nu en krijg gratis ook deze 3 bonussen!

01

staan voor je eigen keuzes

Leer hoe jij vol vertrouwen je eigen weg kiest in de opvoeding van je kind. Ook als je hierin andere keuzes maakt dan je omgeving. Na deze bonus weet jij hoe je anderen op een prettige en verbindende manier kan sturen in hoe om te gaan met jouw kinderen.

02

De liefdevolle avondroutine die werkt

Deze bonus geeft je de belangrijkste basis voor een liefdevolle avondroutine waardoor je snel, met kleine aanpassingen, je avondroutine liefdevol en vanuit verbinding kan doorlopen. Ook als je je doodmoe voelt en je kindje absoluut niet naar bed lijkt te willen.

03

Effectief bij ruzies

Samen spelen, samen delen. Niet altijd even makkelijk voor elkaar te krijgen, toch? Leer hoe je zelf niet energetisch leegloopt, als de kids met elkaar overhoop liggen. Een hele praktische les die je handvatten geeft om anders te kijken en handelen in gedoe tussen kindjes onderling.

en dit krijg je er ook bij

Toegang tot waardevolle ondersteuning

Live Group Call

Maandelijks Online Live group call waarin jij je energie boost en we ingaan op de meest gestelde vragen van dat moment

werkboeken & Checklists

Oefeningen, reminders, achtergrond: alles wat je nodig hebt om niets te vergeten en jezelf dagelijks te herinneren aan dat wat jij belangrijk vindt.

Online community

Gratis toegang tot de besloten online support community. Krijg antwoorden van andere ouders en van ons.

Doe mee aan de voorverkoop en steun deze lancering

De verwachte release datum is 15 juni 2023. Nu aanschaffen is zonder risico. Tot de release kan je elk moment je geld terug vragen. Na de release geldt een “niet goed geld terug garantie” van 30 dagen. Zonder gezeur.

Early bird

tijdelijk extra lage voorverkoop prijs
247
177
  • Online cursus Magisch Ouderschap ✨
  • Levenslang toegang tot online cursus
  • Levenslang toegang tot online community
  • Bonus 1: Staan voorje eigen keuzes
  • Bonus 2: De liefdevolle avondroutine die werkt
  • Bonus 3: Effectief bij ruzies
Nieuw

“Ik gun iedereen een ‘Annalies-ervaring’. Annalies heeft op verschillende vlakken veel voor mij betekent.
Met haar warmte, rust en brede expertise, weet zij mij te raken als mens en als moeder. Zonder oordeel, voel ik me vrij om alles met haar te delen waar ik tegenaan loop in het moederschap. Op een fijne manier weet zij mij te spiegelen en vertrouwen te geven om vanuit eigen kracht bewust keuzes te maken!”

Anouk, moeder van 2 jongens

“Ik zie Ivo en Annelies als een soort van nieuwe generatie ouders. Ik vind het ongelofelijk mooi om te zien hoe zij echt oprecht luisteren naar de behoeften van hun kinderen en daarbij als ouders tegelijkertijd met elkaar ook het gesprek en de worsteling aangaan over grenzen stellen en ruimte geven, een vraagstuk dat altijd wel ergens speelt in de opvoeding. Ik vind dat hun kinderen zich ontwikkelen als eigen wijze en verantwoordelijke mensen die mooi gedijen in een klimaat van persoonlijke ontwikkeling van beide ouders. Ik denk dat hun continue openlijke wederzijdse reflectie plus alle kennis en ervaring opgedaan in trainingen en cursussen en in de omgang met een eigen kinderen een zeer waardevolle bijdrage kan leveren aan menig stel dat hun kinderen willen zien opgroeien als autonoom denkende en liefdevolle mensen.”

Brend, vader van 1 jongen en 2 meisjes

probeer magisch ouderschap zonder risico

Niet goed? Geld terug!

Wanneer je serieus met Magisch Ouderschap aan de slag gaat, zijn we ervan overtuigd dat je mooie resultaten gaat behalen.  

Als je ontevreden bent, kun je dit binnen 30 dagen aangeven, en dan krijg je zonder gezeur 100% van je aankoopbedrag teruggestort.

We willen natuurlijk allen maar tevreden deelnemers.
Het is dus een 100% risico-vrije aankoop om jouw leven als ouder een stuk leuker en makkelijker te maken.

Is Magisch Ouderschap iets voor mij?

Dit is perfect voor jou als:

Dit is niet voor jou als:

Klaar om te beginnen?

Schrijf je in

Klik op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Hierna kan je veilig je betaling doen.

check je inbox

In je inbox vind je een order bevestiging en details over hoe je kunt inloggen.

Krijg direct toegang

Log in, start met kijken en zet je eerste stap naar moeiteloos meewerkende kinderen.

Even voorstellen

Hallo, wij zijn Annalies en Ivo

Getrouwd en trotse ouders van Nola (2017) en Aron (2021). Als iets ons kenmerkt is het wel dat we altijd met persoonlijke groei bezig zijn en bewust onze eigen keuzes maken. Zo doken we ook in alles wat je tegenkomt tijdens een zwangerschap, volgden we een hypnobirthing cursus en kozen een holistische verloskundige.

Toen Nola er eenmaal was en de echte reis begon, werden we regelmatig flink verrast en voelden we ons soms overweldigd, onzeker en gefrustreerd. Nu komt toch het belangrijkste stuk: ons kind ‘opvoeden’ … Maar hoe doen we dat? Hoe gaan we met bepaalde situaties om?
Alle vragen die naar boven kwamen en die jij ook als ouder hebt, daar zijn wij ingedoken. Gecombineerd met Annalies haar ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling en Ivo zijn kennis en persoonlijke ervaring met persoonlijke groei en transformatie, zijn we Nola Knows gestart en geven we jou de kennis en ervaring die iedere ouder zou moeten krijgen!

Frequently Asked Questions

Ja, nu leg je de basis voor de relatie en groei van je kind. Heel goed als je daar nu al mee bezig gaat en al weet hoe je straks kan reageren. Daarnaast word je mogelijk nu ook al getriggerd of heb je last van lastige emoties van je baby, zoals de huilbuien of niet willen slapen. Hier krijg je direct al tips en tools voor mee.

Dat gevoel herkennen we. Het lijkt alsof je het drukker krijgt, er komt immers iets bij. De cursus hebben we zo opgezet dat het je minimale tijd kost en je in je eigen tempo er doorheen kan. We weten als geen ander dat je weinig tijd en energie hebt, daar hebben we de cursus helemaal op afgestemd!
En vergeet niet dat het je op lange termijn veel tijd gaat besparen! 👌

Dat is jammer, het liefst wil je dit programma met elkaar doen. Dwing of forceer hierin niets. Wil je partner niet meedoen? Doe dan zelf mee. Vertel hem ontspannen en vanuit positiviteit over wat je leert, zonder dat je daarbij direct iets van je partner verwacht. Breng de tips en wat je leert in de praktijk en maak zo je partner nieuwsgierig. Daarnaast kan je gericht bij een module of oefening je partner vragen mee te doen.

Zeker! Alles wat jij uit de cursus leert kan je voor jezelf en in contact met je kind inzetten. Jouw relatie met je kind zal verbeteren en je zal het ouderschap als leuker en relaxter ervaren. Je hebt vast ook andere opvoeders (zoals oma en opa of een vaste oppas). Deel ook met hen datgene wat je leert en doe, als jullie beide daarvoor open staan, oefeningen samen met hun. Dit zal je kind alleen maar helpen!

Als jij juist meer ruimte en energie voor jezelf wil en meer rust en ontspanning thuis en ben je bereid om daarin te investeren en eerlijk naar jezelf te kijken, dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Na aanschaf hou je voor altijd toegang, Zo kan jij op je eigen tempo de cursus volgen. Ook handig als je een bepaald onderwerp jaren later bij bijvoorbeeld een volgend kind weer terug wil kijken. Je toegang verloopt dus nooit.

Klaar voor succes in ouderschap?

Doe nu mee aan de voorverkoop en steun onze lancering 🙏

Staat jouw vraag niet bij de FAQ’s?

Met alle plezier beantwoord ik jouw brandende vragen. Je kunt ons een email sturen op hallo@nolaknows.nl en wij beantwoorden je vraag binnen 24 uur. Beloofd.