checkout

Nog maar 1 klik verwijderd van meer verbinding met je kindje

Samenvatting bestelling tonen
€ 35,00
Product Subtotaal
Mini cursus 5 Tips bij Driftbuien  × 1  35,00
Subtotaal  35,00
Totaal  35,00 (inclusief  6,07 BTW)

Jouw gegevens

Betalingsgevens

Extra informatie

Jouw order

Product Subtotaal
Mini cursus 5 Tips bij Driftbuien  × 1  35,00
Subtotaal  35,00
Totaal  35,00 (inclusief  6,07 BTW)

Betaling

  • Je wordt doorgestuurd naar iDeal.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat een bondige en praktische cursus. Het is fijn om je bewust te zijn van je faciliterende rol voor je kind bij een driftbui en te weten waar driftbuien vandaan komen. De informatie is beknopt en daardoor heel prettig te volgen.
Pieter & Nadia
Ouders van 2 jongetjes
Compleet, praktisch en laagdrempelig. Ik weet nu hoe ik stabiel, rustig en beschikbaar kan blijven tijdens een driftbui. Ook de tips hoe je driftbuien kan voorkomen, vond ik heel waardevol. De mix van oefeningen vond ik erg leuk. Ik kreeg meer waarde dan ik had verwacht voor dit bedrag.
Linette
Moeder van een jongetje
Deze mini-cursus is een aanrader voor iedere ouder! Ik deed 'm samen met mijn partner en het leverde ons direct nieuwe inzichten op. De training is goed opgebouwd, niet te lang en te doen op een moment dat het jou uitkomt vanuit je eigen huis. Kun je het geleerde meteen in praktijk brengen 😉.
Lotte
Moeder van 2 jongetjes